VERKSTAD/SKADEVERKSTAD

 

På våra verkstäder erbjuds ett brett spektrum av yrkesroller, anpassade för dem som är passionerade för bilar och kundservice. Vårt team omfattar positioner som Personlig Servicetekniker, där du inte bara får möjligheten att arbeta hands-on med fordon i en teknisk kapacitet, men också engagera dig i administrativa uppgifter och direkt kundkontakt. Denna roll är både utvecklande och varierad, med en tydlig inriktning på både personlig och professionell tillväxt.

Vi satsar helhjärtat på den personliga utvecklingen av våra medarbetare. Vår ambition är att du kontinuerligt ska ha möjlighet till vidareutbildning inom vårt sortiment av produkter samt förbättra dina personliga kompetenser. Detta är en del av vår förpliktelse till både individens tillväxt och vår gemensamma framgång.

Vår verkstadsorganisation är mångsidig och inkluderar ett brett utbud av specialiserade roller, såsom tekniker med olika expertisområden, skadetekniker, lacktekniker, skaderådgivare, skadechef, garantiadministratör, verkstadscoacher och inte minst verkstadschef. Varje position är avgörande för vår verksamhet och erbjuder unika möjligheter för personlig utveckling och karriärtillväxt.

Att ansluta sig till vårt verkstadsteam innebär att bli en del av en dynamisk arbetsmiljö där din utveckling står i centrum. Vi välkomnar alla som är ivriga att växa, lära och bidra till vårt löfte om exceptionell service.

 

 

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Patrik Eriksson

Skadecoach

(Klicka för mer information)

Daniel Stålbro

Personlig Servicetekniker

(Klicka för mer information)

SÖK LEDIGA JOBB

Kundcentermedarbetare

Helmia Bil AB, Arvika, Butik/ Kundtjänst / hyrbil, Arvika
Sista ansökningsdatum 2024-07-19


Transportbilsäljare Karlstad

Helmia Bil AB, Karlstad, Bilförsäljning, Karlstad
Sista ansökningsdatum 2024-08-31


Vi söker nu en Skadeberäknare till vårt Skadecenter i Karlstad!

Helmia Bil AB, Karlstad
Sista ansökningsdatum 2024-06-30


 

 

Direktkontakt

Karlstad 054-775 41 00
Arvika 0570-74 43 00
Filipstad 0590-77 47 00
Karlskoga 0586-79 44 00
Sunne 0565-74 40 00
Torsby 0560-77 45 00